Ovih dana započela je digitalizacija rada vrtića Hlojkica u Delnicama. Grad Delnice na čelu s gradonačelnicom Katarinom Mihelčić, uveo je gradski vrtić Hlojkica u digitalni svijet te time omogućio ovoj ustanovi da postane ravnopravni član HRcity porodice. Uprava vrtića i ravnateljica Karmela Rački, omogućili su novi način u poslovanju vrtića te time postali pioniri među vrtićima Gorskog kotara.

Digitalizacijom rada vrtića, roditeljima se daje mogućnost izravne komunikacije s upravom vrtića, njihovim odgajateljicama te pristup informacijama i dokumentima putem mobilnih uređaja. Mobilna aplikacija je besplatna za sve roditelje koji koriste uslugu ovog vrtića.

Ovaj iskorak u poslovanju vrtića rezultat je uspješne suradnje Grada Delnice i vrtića Hlojkica te će se sigurno odraziti na kvalitetu života u gradu Delnice. Suradnja grada i vrtića se nastavlja, u to su sigurne gradonačelnica Katarina Mihelčić i ravnateljica Karmela Rački. Novi uvjeti rada vrtića su osigurani, a na roditeljima je da počnu koristiti sve pogodnosti koje donosi sustav HRcity.