O nama

Dobrodošli!

Naša priča

Naš vrtić je javna ustanova koja u okviru predškolskog odgoja i naobrazbe skrbi o djeci i ostvaruje programe odgoja, naobrazbe, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi.

Djeluje na području Grada Delnice u matičnom objektu u Delnicama, te područnom objektu Brod na Kupi. U matičnom objektu u Delnicama provodi se desetsatni primarni program. Formirano je pet mješovitih odgojno-obrazovnih grupa – dvije jasličke i tri vrtićke u koje je upisano ukupno 104 djece, a o kojima brine deset odgojiteljica. Područni odjel Brod na Kupi broji 10 djece u poludnevnom programu o kojima brine jedna odgojiteljica. Pored primarnog programa provodi se i kraći programi Predškole.

Naša vizija

Vrtić kao poticajno mjesto rasta i razvoja svakog djeteta.
Stvaranje prepoznatljivog identiteta vrtića.

Naša misija

Dječji vrtić Hlojkica je ustanova za rani odgoj i obrazovanje koja djeluje na području Grada Delnica.

Usmjereni smo na razvoj dječjih potencijala, poštivanju dječjih prava i uvažavanju individualnih potreba djece. Želimo kod djeteta stvoriti dobre temelje za kasnije cjeloživotno obrazovanje.Svojim djelovanjem pružamo podršku obitelji, pridonosimo razvoju roditeljskih kompetencija i doprinosimo razvoju društvene zajednice u Gorskom kotaru.

Cilj nam je kroz naše prioritetne ciljeve ostvariti što bolju suradnju sa svim čimbenicima odgojno-obrazovnog procesa.

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak
06:00 - 17:00

Dječji vrtić Hlojkica

Šetalište I.G. Kovačića 1
51300 Delnice

Kontakt

051 811 345